top of page

DE VERLOREN STAD

Vrijdagavond. Je wil graag de stad in met je vrienden, maar echt op stap dat kan je nog niet. Je hebt ook geen zin om op het terras te gaan hangen. Liever doe je iets actiefs, maar wat? Je kijkt op Instagram en ziet bij de Drukkerij dat er iets nieuws te beleven is in de stad. Een sciencefiction audioroute, die je met jouw vrienden op je eigen telefoon kunt ervaren. Je stuurt het door in de groepsapp en spreekt om 20:30 uur af voor de Drukkerij. Jij hebt natuurlijk al gelijk uitgezocht hoe het werkt en het ziet er best indrukwekkend uit. Zonder te weten wat jullie precies kunnen verwachten, starten jullie de wandeling. Het verhaal gaat over de toekomst van Middelburg, waaruit jij berichten ontvangt van een leeftijdsgenoot. Je loopt in de richting van Bibs Middelburg, waar je in de etalage een code kunt scannen en nieuwe informatie verzamelt. Eigenlijk ben je een detective in jouw eigen sciencefictionfilm. Je voelt de energie van de bruisende stad in de avond en krijgt gelijk ideeën om een eigen sciencefiction verhaal te ontwikkelen. Hoe tof zou dat zijn?  

 

De audioroute is ontwikkeld in samenwerking Studio Puck van Dijk, die reeds jarenlange ervaring heeft in het maken van immersief werk. Leer over jouw toekomst met de nieuwste technologie en ga mee op avontuur door de verlaten stad Middelburg.

fb5529f8-340a-4828-adcd-864f98e6dbe8_edited.jpg

WAT IS DE VERLOREN STAD?

De Verloren Stad is een nieuwe audioroute voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar en voor ieder ander die van spannende ervaringen houdt. Tijdens deze route door de stad ontvang je berichten van een leeftijdsgenoot uit de toekomst, die Middelburg heeft verlaten. De stad is namelijk niet langer bewoonbaar en jij komt er achter wat er precies gebeurt is en waarom. Weet jij deze ramp te voorkomen en de toekomst van Middelburg te redden?

WANNEER IS DE VERLOREN STAD?

Op donderdag 7 september vindt de feestelijke opening plaats van de spannende audioroute 'De Verloren Stad', ontwikkeld voor en door jongeren. 

Deze route, door de binnenstad van Middelburg, vertelt het verhaal over een rampzalige toekomst van de stad, waarbij Middelburg niet langer bewoonbaar is voor jongeren. Weet jij deze ramp te voorkomen?

Beleef dit mee op 7 september om 19:00 uur bij de Drukkerij!

Aanmelden voor deze opening kan door uiterlijk 1 september te mailen naar:

middelburgvertelt@gmail.com


Vanaf deze datum is de audioroute op eigen initiatief te ervaren, met een smartphone (met camera) en een koptelefoon. Zorg ervoor dat je telefoon voldoende opgeladen is, zodat je onderweg niet voor verrassingen komt te staan.

Het startpunt van de route is bij de Drukkerij, Markt 51, 4331 LK Middelburg. In de etalage vind je een QR code. Bij het scannen hiervan start de route vanzelf. 

Mocht je problemen ondervinden, kan je via onze website contact opnemen voor hulp en meer informatie.

374691836_278270871620032_4695986835044414487_n.jpg
Muziek

DE VERLOREN STAD VOOR SCHOLEN

De audioroute raakt verschillende thema's aan, die een duidelijke koppeling hebben naar vakken als Nederlands, maatschappijleer en aardrijkskunde. Wij bieden scholen dan ook de mogelijkheid om de route met een klas te ervaren, met een bijbehorend lespakket.

Heb je interesse voor jouw school? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

bottom of page